Kontaktinfo

Telefon: 25 70 76 54

E-mail: info@mhaps.dk

Adresse

Knoldager 40
2670 Greve

CVR-nummer
36453095

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med din opgavebeskrivelse og dine oplysninger – så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

3 grunde til at vælge Malerfirmaet MH

Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma beliggende i Greve. Vi udfører dog maleropgaver på hele Sjælland. Alle vores medarbejdere har flere års erfaring med mange forskellige former for indendørs og udendørs malerarbejde.

  • VI OVERHOLDER ALTID EN AFTALE

    Vi har mange års erfaring i branchen og det har altid været vigtigt for os at overholde vores aftaler som lovet.

  • VI ER TILFREDSE NÅR DU ER TILFREDS

    Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og derudover er det også vigtigt for os at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet.

  • KUNDERNE ER DET VIGTIGSTE FOR OS

    Glade og tilfredse kunder er det absolut vigtigste for os hos Malerfirmaet MH. Tilfredse kunder kommer tilbage og giver også anbefalingerne videre.

Se nogle af vores

Partnere

Kontakt os i dag og få et tilbud

Vi giver et uforpligtende tilbud på opgaven

Uanset om du er erhvervskunde, boligforening eller institution, kan vi hjælpe dig med din opgave. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på telefon eller via kontaktformularen her på siden.

Vores referencer

Vi har mange års erfaring med at lave store opgaver for specielt erhvervskunder. I vores malerarbejde har vi altid sans for detaljen og kvalitet i højsædet.

© Copyright Malerfirmaet MH